| Alina88w a întrebat:

Hei. Am nevoie de un key pentru activarea Windowsului 7 professional. Toate codurile care le-am gasit pe net si le-am tastat pentru activare au fost invalide. Trebuie neaparat sa-l cumpar?

Răspuns Câştigător
| tteo92 a răspuns:

Ia incearca VTDC3-WM7HP-XMPMX-K4YQ2-WYGJ8

| Alina88w explică (pentru tteo92):

Am incercat, dar rezultatul este acelasi thinking "The upgrade key you entered is for an edition of Windows that does not work with Windows Anytime Upgrade. Enter a different upgrade key " straight face

| Alina88w explică (pentru tteo92):

TTEO92 am incercat codul de mai multe ori, si in final a mers! Am rezolvat problema. Multumesc frumos! Mi-ai fost de ajutor

| tteo92 a răspuns (pentru Alina88w):

Npc, e bine ca pana la urma a mers, dar de obicei trebuia sa mearga din prima... si eu tot codul ala il folosesc si nu mi-a facut niciodata asa, sa bag de mai multe ori, posibil sa fi fost o eroare ceva.

8 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu descarci de pe net, fără să dai un ban, Kiwi Ubuntu Linux sau Ubuntu Linux, și îl instalezi ca sistem de operare, în limba română, în loc de Windows.
Softurile pentru ele sunt tot gratis.
Eu am renunțat la Windows, pentru Kiwi și apoi am trecut pe Ubuntu, (adică am Ubuntu pe calculator).

| xplicitstudio a răspuns:

Am sa fac un video si o sa-l incarca pe youtube si iti voi arata acolo cum se face.

| Alina88w explică (pentru xplicitstudio):

Imi poti pune link'ul aici, te rog.

| xplicitstudio a răspuns:

Add: xplicitstudio si iti arat eu cum.

| tteo92 a răspuns:

Daca nu merge ala, atunci fa asa.
Intra in bara de start, si scrie la search ` windows anytime up ` apoi dai pe primul rezultat ` windows anytime upgrade` o sa ti se deschida o fereastra, dai click pe `enter an upgrade key` si scrii codul ce ti l-am dat.
Bafta!