| abc32d a întrebat:

Hei!
Am o imprimanta de la Canon. Incerc sa scanez ceva si sa imprim, imi ia foile aiurea. intra strambe. Inainte nu facea asa. Unde stau foile are o chestie care regleaza cat de mare e foaia (A4, A5, etc), e fixat, dar face aiurea. help please? big grin poate ati mai patit. Imprimanta e Canon MP190.

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Ai ceva cazut pe calea de rulare(agrafa, bold...sau altceva)!

| abc32d explică (pentru K0sti):

Mda. aveam un puf de par cazut laughing)) merci! Funda happy

| K0sti a răspuns (pentru abc32d):

laughing Pai vezi! Nu se pun chestii din astea pe langa imprimante sau pe imprimante. Si inca o chestie, ia o bucatica de carpita moale, pune putina acetona pe ea si sterge rola aia de cauciuc care ia hartia si din tava si o duce pe calea de rulare. In timp se incarca de perisori de la hartie si isi pierde aderenta. Si nu mai trage bine hartia. Succesuri! happy

| abc32d explică (pentru K0sti):

Merci de sfat big grin

| K0sti a răspuns (pentru abc32d):

Nu ai pentru ce!

6 răspunsuri:
| tr3ig a răspuns:

Probleme sunt multe, daca foile sunt vechi sau indoite, daca imprimanta e veche sau forjata atunci tamburul nu iti mai trage in mod egal capetele la foi, posibil sa fie ceva praf pe tambur si si atunci aluneca foaia de la un cap, sunt mai multe lucruri.

| Wyorel a răspuns:

Nu are nimic asa imi face si mie, atat timp cat printeaza bine nu trebuie sa-ti faci griji.