Buna!
Se stinge? SAu se restarteaza?
Am avut si eu o problema asemanatoare. Mie mi se restarta foarte des. Am mers cu el la reparat si era de la sursa.
Cred ca asa e si la tine.
Bafta
Am avut si eu probleme cu al meu: se restarta. Dar daca ti se inchide, cel mai usor e sa iti schimbi reinstalezi windowsul. Scapi mai repede de probleme.
Calculatorul se inchide pentru a se proteja, caldura foarte mare poate dauna si atunci se inchide, curata si tu oleaca pc-ul, desfa coolerul si curata ventilatorul, pune pasta pentru procesor si sigur o sa mearga!
See ya!
In primul rand, NOD 32 nu e un antivirus prea stralucit mai ales daca nu ai liceenta cumparata... ori trebuie dezinstalat nod32 si sa-l inlocuiesti... ori reinstalezi windowsul formatand tot hdd
Fie e virusat rau si trebuie sa reinstalezi windowsul, fie se blocheaza din cauza supraincingerii. S-a umplut unitatea centrala de praf si trebuie scos de acolo. Nu folosi aspiratorul ci doar o perie usoara!
Uita-te la mufa la sursa si daca nu e fixat bine scoate-l si baga-l din nou daca nu e de la sursa scanezi cu system mechanic iti strege tot ce nu e bun
Salut frate. deci fi mai ecxplicid se inchide de tot sau isi da restar si se aprinde singur unul dac se inchide singur si cand dai sal aprinzi se aprinde si more instantaneu la 20 de secunde de la aprindere este sursa farte daca isi da singur restar si se reprinde singur din restart este prea mare tenperatura din el si cularul este uzat