Nu poti debloca ti-a fost restrictonat accesul pentru ca ai dat cereri de prietenie persoanelor care au pagina de facebook restrictonata deci treboie sa astepti pana trec cele 30 de zile
POti. Am patit si eu. Scoate cablul de la net si baga-l iar(trebuie sa ai PC cu Facebookul deschis). Funda?
Mysy sunt si eu blocat pentru 4 zilesi am dat doar 10 cereri de prietenie si m-a blocat.
Trebuie sa-ti faci un cont nou apoi ti se deblocheaza acesta. Si mie mi s-a intamplat. Succes. Funda?
As dori o deblocare Facebook automat daca se poate, nu stiu motivu blocarii.
Si mie mi s-a intamplat la fel, trebuie sa-ti faci alt cont ca poate ti l-a blocat un prieten sau ceva...
Buna. Sunt si eu blocat 4 zile si simt ca mor, nici cereri de prietenie nu prea am dat multe maxim 10 si m-a blocat 4 zile, va rog ajutati-ma.
Si eu am acceasi problema, de fapt la mine scrie 7 zile...dar au trecut de mult 7 zile... oare pana cand?
Hei. am o problema. sunt blocata pe facebook(30 zile) si nu mai pot trimite cereri... stie cineva cum fac sa ma deblochez?
Eu sunt blocata pentru 60 de zile si nu mai pot posta pe perete la nici o pagina. M-a pus sa fac un test cu pozele prietenilor.
Sincer sa fiu si eu o am blocata pentru 17 zile si ma enerveaza ca nu pot vb cu bunicii mei...
anonim_4396 întreabă: