| JustPlay a întrebat:

Hei, am si eu o problema.
Eu downloadez in general cu maxim 500 kb/s. Am cel mai rapid internet de la RDS prin fibra optica. Si se presupune sa ajunga cu mult mai mult viteza.

Am calculator performant, dar totusi am zis : "asta e, asa o fi la toti."

Pana ieri cand la ora de informatica la scoala, unde calculatoarele sunt praf laughing si abonamentul la internet, m-am interesat si e tot de la RDS dar mai prost ca al meu si downloada cu 1 mb/s thinking atunci m-am enervat si am cautat pe internet alte speedtest-uri al altora din romania si am vazut ca ajungea viteza de download la unu care avea viteza medie pe la 50 mb/s si uploadu(care la mine e de 8 kb/s la el era de 20 mb/s).

Intrebarea mea este: exista vreo setare, trebuie sa vorbesc cu cineva? Am mare nevoie de viteza mare de download...va rog ajutati-ma, macar pe la 20 mb/s download sa ajung si eu ca altii aveau si 87 mb/s sad...

Multumesc anticipat happy

3 răspunsuri:
| Spike189 a răspuns:

Poi e o chesti, ai Router Wireless?hee hee Daca da, incearca sa inchizi wireless-ul, ca cine stie, da zici ca ai viteza mare, poate mai e careva conectat la internetul tau si iti scade tie din viteza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te poate limita un firewall/suita internet security!

| pantera30 a răspuns:

Buna iti faci abonament la RDS la cel cu 1000 mb si se rezolva te stoarce de 59 lei lunar dar merita si ei si un ruter cu banda dubla si 3 antene si ai net beton. BAFTA