| Dorutzzu a întrebat:

Hei! Am un cont de Youtube (gaming) cu un prieten si pana acum doar el posta (il avem doar de vreo 3-4 zile) iar cand am filmat si eu niste videouri solo, cand am incercat sa le incarc, merge foarte greu. De ce? Adica inteleg ca am viteza de upload foarte mica, insa si cand mi se proceseaza (un videoclip de 6 minute l-am lasat 3 ore la procesat si tot nu s-a terminat)? Si totusi, nu am calitate de 1080p, doar de 720p, deci cred ca ar fi trebuit sa mearga mai rapid. El mi-a spus ca lasa videourile de 15 min doar 10 min la procesat si merg, dar netul meu ce are? Avem amandoi aceeasi retea, si avem aproape aceeasi extraoptiune si aceeasi viteza de internet. Si cu chestia cu procesatul ce credeti? Mie, unuia, mi se pare prea bizar. Dau funda cui imi da un raspuns rational.

1 răspuns:
| danny1996 a răspuns:

Din cate stiu eu procesarea se face dupa ce uploudul este terminat catre youtube. Deci nu tine de viteza de uploud sau calitate. Poate e din cauza orei la care faci uploud-ul ca nimeresti serverele de la youtube cu sarcina mai mare si el nu...