Nu pot sti ce are pentru ca nu il am in fata sa vad si sa aud mai ales acel sunet.
Dar nu te costa nimic, sa stii, sa mergi la orice service IT de reparatii calculatoare, sa arunce o privire cei de acolo.
Constatarea este si ar trebui sa fie gratuita, reparatia nu este gratuita.
Dar macar afli ce are si mai ales cat costa sa fie reparat.
Scoate un fel de sunet, ca si cum ai conecta o mufa si face un sunet de conectare.
Sunetul nu se aude mereu. Se mai aude uneori foarte incet doar daca apropii urechea de tastatura.
Ești din Timișoara?
Daca vrei tu îți intru in PC și văd ce ai
Pai se poate verifica? Gen cum
E cum, asta știm noi
Suntul e ca la un tv cand il asculți din spate. Se aude un sunet așa "aprins"
Da, atunci pe moment s-a auzit dupa care nu s-a mai auzit. Si se mai auzea pe parcurs pentru 5 secunde dar rar
Se verifică componentele de către bios la deschiderea unui PC sau ventilatorul o mai razna așa câteodată sa știi
Se aude nu stiu, ca si cum s-ar conecta ceva si tiuie ca nu functioneaza.
Este unul din difuzoare care cedează, sau ambele. Am avut aceeași problemă la laptop-ul meu. Într-un final au cedat amândouă.
Nu stiu neaparat daca e difuzorul. Se unde ca un sunet crispat asa, nu stiu cum sa explic. Ca un fel de tiuit
Și la mine se auzea la fel. Sigur, e posibil și să mă înșel, dar din ce descrii tu am tras concluzia că e aceeași problemă pe care am avut-o și eu.
Acum nu se aude nimic la laptop, nici daca apropii urechea. Are momente scurte cand se aude, atat.
Ce firmă e?
Lenovo
Ssd, 32 ram
La tine a trecut de la sine?
Nu. După cum am spus, au cedat amândouă într-un final. Nu m-am obosit să-l duc la service, am o boxă mică, de birou, cu bluetooth, și trimit sunetul prin ea.
Pe net am mai citit ceva de coil whine
Se aude in genul asta doar ca mai usor la mine. https://youtu.be/DZNhMsIYGXk?si=z9AnC3TU4pFJ56M7
anonim_4396 întreabă: