Daca tot ai mutat tot ce ai nevoie pe card, da-i o resetare din fabrica telefonului
Se întâmplă des la Samsung-uri. Încearcă să descarci Fast Cleaner, îți curăță telefon de ceea ce nu ai nevoie și o să ai mai multă memorie după. Dacă nu poți să-l descarci dă-i pur și simplu resetare din fabrică, cum a zis Santo.
Dezinstaleaza toate actualizarile de la aplicatiile pe care nu le folosesti si nu le poti sterge de tot. Da-i Clear Data/Cache la aplicatiile Magazin Play si Servicii Google Play (ar trebui sa fie vreo 200Mb). Muta toate pozele si cartile pe card. Instaleaza ES Task Manager si da-i Clear Cache.
In ultima instanta poti sa faci root si sa stergi toate aplicatiile nedorite cu aplicatia Titanium (dar ai mare grija... eu am stricat o tableta in felul acesta si mi-a fost greu s-o repar).
Telefoanele cu 8Gb sunt facute de ca sa oblige utilizatorii sa cumpere altele la cel mult un an dupa. Minimul recomandat este 16Gb...
Unele fisiere trebuie sterse din my fyles(fisierul meu). acelasi model de tel am si eu si crede-ma ca merge
Giulia100 întreabă: