| ThinkDifferent a întrebat:

Hei! Are ceva dacă ma joc pe Laptop jocuri mari mult timp?

6 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Atata timp cat ai temperaturi ok pe procesor si gpu, te poti face gaming mult si bine pe laptop. Daca sistemul de ventilatie este si bine pus la punct si isi face treaba bineinteles.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Se prajeste calculatorul, si prima se prajeste placa video si bateria. Apoi pica toate sistemele si o sa fie bun de aruncat la gunoi. Joaca-te cate 30-45 minute, apoi il lasi sa se racoreasca 15-30 minute. Apoi joci iar si tot asa. Sau poti evita supraincalzirea si "prajirea" componentelor utilizand un cooler.

| Arthiom a răspuns:

Depinde de ce ai tu in laptop. Poti sa te joci o zi intreaga, de dimineata pana seara daca ai o placa video si memorie ram mai mult decat ar fi nevoie la jocuri. Alt factor important este si coolerul, care daca este plin de praf nu mai da randament. Oricum, daca jocurilea alea pe care le joci tu incep de la un timp sa dea chix-uri (adica sa mearga sacadat), atunci inchide-le, este semn ca procesorul s-a supraincalzit si daca mai continui, ti se va inchide laptop-ul.

| ThinkDifferent explică (pentru Arthiom):

Am un Acer Aspire, Procesor Intel Core i7, Placa video e NVIDIA GeForce GTS 250M 4GB si cu 8 GB Ram, e bine? Eu ma joc mai mult CS:GO si Euro Truck Simulator 2.

| Arthiom a răspuns (pentru ThinkDifferent):

Cs go si eurotruck simulator merg, dar daca alegi jocuri mai mari ar trebui sa iei un nVIDIA gtx sa te joci fara probleme. Insa jocurile pe care le-ai mentionat mai sus o sa iti mearga fara probleme.

| volumexd a răspuns:

Da, pentru ca laptopul se supraincalzeste si dupa o anumita perioada se poate opri (se inchide)- cel putin mie asa mi s-a intamplatwinking