Nu acea memorie e plina, ci memoria rezervata. Sterge mesaje, ciorne, lista de apeluri, jocuri salvate in telefon.
Sterge frate mesajele primite pentru ca de aia nu poti sa mai primesti mesaje si muta mesajele pe D nu le tine pe C
Daca esti atat de destept spune-mi cum sa mut mesajele din C in D
De mutat mesajele deja din C in D nu stiu daca se poate,(formulai gresit ma refeream sa setezi tellu sa iti salveze mesajele in D) ca sa faci setarea asta intrii in meniu-phone-aplication settings-messaging-other si acolo la memory in use alegi D si iti salveaza in d mesajele toate bafta sau E ce ai tu acolo eu vad ca am E
Cand zice ca nu mai are memorie nu se refera la memoria de stocare se refera la Ram pentru ca nu mai are room.Mesajele e o aplicatia si aia consuma un anumit numar de rami iar tie ceva iti mananca ramu' incearca sa il eliberezi cumva.
Si mai am o intrebare..am pe card 188 de melodii si cand intru la muzica imi arata doar 75. iar cand intru pe contacte (sa schimb melodia cand ma suna o anumita persoana ) imi apar toate melodiile de pe card...dc? de ce cand intru la muzica nu imi apar toate melodiile de pe card?
Nu stiu sa iti zic sigur pentru ca nu am card la el e posibila sa nu fie toata incarcata in player si de aia
Pai nu mergea deloc sa intru la mesaje:d
Degeaba stergi tot daca alea erau pe cardul de memorie. trebuie sa te duci in setari sa aflii ce e pe memoria interna si ori muti pe card ori stergi
nedval întreabă: