| TudorRebecca18 a întrebat:

Hei!
Aveam în plan să-mi cumpăr un laptop, iar mătușa mea a aflat și mi-a făcut cadou un laptop ff prost.Am zis să îl folosesc, oricum prea multe chestii pe el nu fac. Poate un film/serial și câteva jocuri.Problema este că, se blochează. Oriunde, se blochează ecranul și merge greu. Dacă vreau să mă joc, jocul se deschide oarecum și ecranul rămâne complet alb.Se blochează și mouse-ul.E un laptop ff prost, a costat maxim 1600 de lei.Ce aș putea să fac? Mi-am zis să nu mai dau banii pe altul că și ăsta ar merge.De stat mult pe el nu stau pentru că merg la liceu și fac naveta.Doar în weekend stau mai mult pe el.Ce credeți că aș putea să îi fac ca să meargă normal? La fel ca la început? Îl am de aproape o săptămână.

34 răspunsuri:
| Jus7t a răspuns (pentru TudorRebecca18):

Stai linistita, adminii de aici nu au mai mult bun simt decat ea din moment ce nu primeste ban.
Sa nu mai zic de psihopatii care dau raspnusuri repetitive si nu patesc nimic.
Scarbos.

| Violleta2022 a răspuns (pentru TudorRebecca18):

Ca vrei sau nu tot copil esti la 18 ani, fiindca esti adolescenta si tot imatura esti, fiindca INCA vrei joculete, care sunt pentru copilasi.
M-as fi asteptat ca la 18 ani sa te intereseze cartea, BAC-ul, ca pe orice adolescent in prag de maturitate, nu joculetele pe computer.

| TudorRebecca18 explică (pentru Violleta2022):

V-am spus să nu-mi duceți grija. Dacă stăteam prost cu cartea, nu stăteam să mă joc pe laptop. Oricum, de ce vă interesează asta? Dacă mă distrez, asta înseamnă că sunt imatură? Treziți-vă la realitate! Până și oamenii de 30 de ani se joc pe pc.Este o regulă scrisă pe undeva că la 18 ani nu am voie să mă joc pe laptop? Pentru că sunt imatură? V-am mai spus, nu-mi duceți grija, că cu bac-ul mă descurc.Aș vrea să mă lăsați în pace, dacă se poate.

| TudorRebecca18 explică (pentru Jus7t):

Am observat asta, și din păcate așa e majoritatea pe acest site.Răspunsuri care n-au nicio legătură cu problema respectivă sau pur și simplu fac mișto.