Ooo nu...Si eu am avut Yac-ul pentru o perioada scurta de timp, pana mi-am dat seama ca mai degraba este un virus, decat antivirus. Abia am scapat de el :))
Uite poti citi mai multe despre el aici:
http://faravirus.ro/yac/
Probabil si cel mai sigur din cauza lui nu poti sa descarci. Cauta cumva sa il dezinstalezi si sa il elimini, daca mai poti :)) si sa iti instalezi un antivirus cum se cade. Uite, eu am Bitdefender Total Security 2015 si este cel mai bun care l-am avut. Dar mai sunt si altele foarte bune: Kaspersky, Eset, McAfee si Avast. In rest nu se prea merita sa instalezi. Avira si AVG sunt destul de slabe.
Cred ca e din cauza antivirusului. Incearca sa il configurezi astfel incat sa te lase sa descarci.
(Poti sa il opresti temporar, sa sa incerci sa descarci). Dar ce antivirus ai?
YAC se numeste... am incercat sa-l opresc, dar nu stiu cum
Multumesc frumos de ajutor. Acum incerc sa il dezinstalez si poate nu o sa mai fie vreo problema.
L-am dezinstalat, dar tot nu pot descarca...
Dar acum ce mesaj de eroare iti da la descarcare? ....chiar si la poze de pe google iti da eroare?
Da. Si la poze. Tot acela e mesajul
Tot mesajul asta iti da: "Failed- Virus Scan Failed"?
Atunci deschide 'run' si scrie 'regedit' si ok. Mergi apoi in HKEY_LOCAL_MACHINE, apoi in SOFTWARE, apoi in MICROSOFT, apoi in WINDOWS, apoi in CurrentVersion, apoi in Policies, apoi selecteaza Attachaments si apoi dubluclick pe ScanWithAntivirus, iar la Value data scrie 1 si ok.
Sper sa reusesti.
Gataaaa ) Multumeesc frumoos. :*** Iti sunt recunoscatoare )
Ooo nu...Si eu am avut Yac-ul pentru o perioada scurta de timp, pana mi-am dat seama ca mai degraba este un virus, decat antivirus. Abia am scapat de el :))
Uite poti citi mai multe despre el aici:
http://faravirus.ro/yac/
Probabil si cel mai sigur din cauza lui nu poti sa descarci. Cauta cumva sa il dezinstalezi si sa il elimini, daca mai poti :)) si sa iti instalezi un antivirus cum se cade. Uite, eu am Bitdefender Total Security 2015 si este cel mai bun care l-am avut. Dar mai sunt si altele foarte bune: Kaspersky, Eset, McAfee si Avast. In rest nu se prea merita sa instalezi. Avira si AVG sunt destul de slabe.
RedCookyeeee întreabă: