| didu73 a întrebat:

Hei, buna TPU, am o problema care imi da mari batai de cap..aseara ieram cu o prietena si ea a vrut sa-mi arate noua ei poza de profil(eram pe profilul meu de facebook) si cand am data cautare nu am putut-o gasi apoi a cautat-o si in lista de prieteni, sici acolo nu mai era. prietena mea a intrat pe contul ei si a incercat sa ma caute pe mine dar nu m-a gasit. cand a dat la mesaje apareau convorbirile noastre dar nu-mi aprea poza de profil iar nume meu de facebook era scris cu negru. si de atunci nu o pot gasi pe facebook. va rog ajutor, ce se intampla si ce ar trebui sa fac? cel mau bun raspuns primeste funa

Răspuns Câştigător
| spi a răspuns:

Ai blocat-o tu.sau te-a blocat ea.probabil din greseala sau cine stie. intri la Setari de confidentialitate si dai jos unde scrie Persoane şi aplicaţii blocate
Manage the people and apps you've blocked. dai in dreapta la manage blocking si ar trebui sa iti apara acolo la blocare utilizatori. daca nu este acolo inseamna ca te-a blocat ea si ea ar trebui sa faca asta.ce ti-am scris eu mai sus.

1 răspuns:
| Cezar a răspuns:

Posibil sa o ai la ignore.
Dai la " Privacy Setting ", acolo la "Blocked People and Apps" dai click " Manage Block" si dai "Unblock " la numele ei daca o ai trecuta acolo mai jos de casutele alea cu name si e-mail.
Bafta, sper ca te-am ajutat.