Microsoft Security Essentials mai pe scurt MSE, este un antivirus produs de Microsoft excelent pentru orice tip de windows ruleaza foarte bine, scaneaza rapid, simplu de utilizat, si surpriza cea mai mare e ca nu cosuma mai deloc, il recomand cu caldura
P.S E absolut gratuit
Avira este bun ca-i gratuit, NOD Eset antivirus este bun ca nu consuma resurse dar este pe bani si cel mai buneste Bitdefender dar consuma resurse si este si pe bani (circa 190 lei).
Http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
Avira este cel mai bun si nu-mi foloseste prea multe resurse la pc...Am pus linkul de mai sus sa il poti downloada!
Eu am AVG si nu imi foloseste multe resurse asa ca vi-l recomand http://free.avg.com/eu-en/homepage dar nu functioneaza fara retea de internet dupa descarcare dati run se copiaza fisiere din program si la un momentdat o sa apara o caseta de dialog cu doua optini treal protection si bazic protection dumneavoastra dati click pa bazic si asteptati finalizarea instalarii click pe finish spor
Microsoft Security Essentials. nu pot sa zic ca e cel mai bun dar ocupa putine resurse si e gratuit. am ramas cu el dupa ce am incercat si alti antivirusi.
anonim_4396 întreabă: