Http://www.mygarage.ro/software/20199-windows-xp-vs-windows-7-a.html
Câteva opinii referitoare la tema menționată.
Catalin are dreptate. Daca ai un pc mai slab(single core 1.5 ghz, 512mb ram, 128mb placa video) iti recomand xp, dar daca ai unul bunicel (cel putin: dual core 2.5 ghz, 2gb ram, 512 mb placa video) atunci instaleaza windows 7. Este mai bun in jocuri http://www.youtube.com/watch?v=Vt3WI1oSQbc
si nu este cum spune SanDSlash, ci chiar invers :D, unele jocuri si aplicatii noi aparute nu merg pe windows xp deoarece este invechit.
Daca am procesor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core processor 4600+2.41 Ghz, 896 mb ram imi merge windows 7?
Placa video nu stiu de cat e ca nu scrie...As putea sa aflu numai daca desfac pc-ul.
De mers, merge dar windows 7 "mananca" ceva resurse.Hai sa spunem ca procesorul este bunicel dar ai cam putin ram 2 gb erau buni. Poate ca pe viitor o sa mai adaugi ceva. Daca ai si placa video de 512 mb este bine
Eu am windows 7 pe laptop si windows xp pe calculator, sunt mai multumit de calculator, as alege XP
Windows Xp, deoarece unele joci/aplicatii nu functioneaza pe 7.
dar, daca ai 4 Gb Ram, windows Xp, iti citeste 3 Gb, in timp ce Windows 7 iti citeste exact cat ai.
Daca ai un calculator mai slabut windows xp este potrivit
Daca ai unul mai performant, opteza pentru windows 7.
Andrei1124 întreabă: