| Beatrys a întrebat:

Hei...Care e mai bun windows 7 sau windows XP? Funditaa

8 răspunsuri:
| SanDSlash a răspuns:

Windows Xp, deoarece unele joci/aplicatii nu functioneaza pe 7.

dar, daca ai 4 Gb Ram, windows Xp, iti citeste 3 Gb, in timp ce Windows 7 iti citeste exact cat ai.

| pci27 a răspuns:

Http://www.mygarage.ro/software/20199-windows-xp-vs-windows-7-a.html

Câteva opinii referitoare la tema menționată.

| NissanNavara a răspuns:

Eu am windows 7 pe laptop si windows xp pe calculator, sunt mai multumit de calculator, as alege XP

| Blade_Catalin_1983 a răspuns:

Daca ai un calculator mai slabut windows xp este potrivit happy
Daca ai unul mai performant, opteza pentru windows 7.

| daniel2forea a răspuns:

Catalin are dreptate. Daca ai un pc mai slab(single core 1.5 ghz, 512mb ram, 128mb placa video) iti recomand xp, dar daca ai unul bunicel (cel putin: dual core 2.5 ghz, 2gb ram, 512 mb placa video) atunci instaleaza windows 7. Este mai bun in jocuri http://www.youtube.com/watch?v=Vt3WI1oSQbc
si nu este cum spune SanDSlash, ci chiar invers :D, unele jocuri si aplicatii noi aparute nu merg pe windows xp deoarece este invechit.

| AnonymousTPU007 a răspuns (pentru daniel2forea):

Daca am procesor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core processor 4600+2.41 Ghz, 896 mb ram imi merge windows 7?
Placa video nu stiu de cat e ca nu scrie...As putea sa aflu numai daca desfac pc-ul.

| daniel2forea a răspuns (pentru AnonymousTPU007):

De mers, merge dar windows 7 "mananca" ceva resurse.Hai sa spunem ca procesorul este bunicel dar ai cam putin ram straight face 2 gb erau buni. Poate ca pe viitor o sa mai adaugi ceva. Daca ai si placa video de 512 mb este bine big grin

Răspuns utilizator avertizat