Cum adica temporar?
Am fost blocată in martie, apoi prin iulie am început iar sa ii vad ultimul act. Pe 1 octombrie i-am scris si mi-a dat block instant, deci nu vor mai fi mesaje din partea mea. Dar iar ii vad ultimul act... nu e ca vreau sa ii scriu, ci pur si simplu as vrea sa stiu daca o face persoana asta insasi, sau daca o face WhatsApp-ul. Ca de ce m-ai scoate de la block ca sa ma blochezi iar... sa ma scoti iar?
''Ca de ce m-ai scoate de la block ca sa ma blochezi iar... sa ma scoti iar?''
Unii asa se distreaza
Nu face whatsapp asta ci persoana respectiva.
Nu e vorba de distractie, eu am ranit si inselat persoana asta. Are tot dreptul si fiecare motiv sa imi dea block. Dar ce ma lasa wow e ca ma scoate... dar doar pe whatsapp, pe celelalte retele nu. Si de asta m-am gandit ca e de la aplicatie
In teorie daca WhatsApp ar face asta atunci ar iesi scandal cu urlete de intimitate si alte placeri (dat in judecata), asa ca NU fac asa ceva
ce e posibil, e ori sa se distreze pe seama ta, ori pur si simplu sa fi curatat toata lista de block si apoi sa bage manual ce stia ca, chiar vrea block
Nu cred ca se distreaza pe seama mea, e vorba de o persoana care are toate motivele sa ma blocheze... avem o poveste mai lunga, dar pe scurt i-am facut rau. Asa ca nici nu ma mira faptul ca m-ar bloca. Ce ma mira e ca dupa ceva timp ii vad iar ultimul act, deci ma scoate... dar daca ii scriu imi da block. Deci asta nu intelegeam eu si ma gandeam ca ma scoate WhatsApp
Atunci e cealalta explicatie
posibil sa isi curete lista de block-uri si sa o refaca mai scurt
motivul ar fi ori ca pierde e unii pe care i-a blocat din greseala
ori pur si simplu WhatsApp nu da voie decat un nr limitat de block-uri (care se practica, lor le mananca resurse de tip procesor sa verifice listele de block-uri la fiecare mesaj si refresh de contacte)
Multumesc mult.
Cu placere
Totuși, revin cu asta:
https://www.quora.com/......cking-list
Am zis ca e posibil
in orice caz ramane explicatia cu ordinea in lista
YzuD întreabă: