| AlexMC a întrebat:

Hei cine ma ajuta pentru configurarea unui sistem? PC-ul va fi folosit in mod full load, pentru editare video in full hd, pentru gaming, si multe altelewinking pana acum am
Sursa Raidmax 500W, 8cm fan, Retail
HDD Western Digital Blue, 500GB, 16MB, 7200rpm, SATA 3
Cooler Procesor Zalman CNPS-9300-AT
Memorie Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP HyperX Blu (Red)
Ventilator Arctic Cooling F12, 120 x 120 x 25 mm

mai am nevoie de un procesor, placa video, si carcasa buget, 1500 lei

Si 2 intrebari big grin Cu ce ma ajuta un SSD? Si daca am nevoie de unul? happy

1 răspuns:
| introduaicinumele a răspuns:

Poi spune si ce placa de baza ai. ma rog, cumpara-ti un quad core, daca placa suporta, cumpara un i7, dar s-ar putea sa nu-ti mai ajunga bani si de placa video laughing
Placa video sa fie una cu cat mai multe cuda cores, adica sa fie nVidia, recomand un GTX bunicel ca sa-ti mearga si jocuri! Poti sa-ti iei si un ATI.
Carcasa, ce vrei tu happy se poate folosi si fara laughing cand vrei sa-l deschizi cu o surubelnita atingi contactele de la placa de baza la fel cum se intampla cand apesi pe butonul de on/off laughing merge sa faci asa laughing)))

Si un SSD te-ar ajuta la editarile video. De pe HDD sa ti input-ul (video-urile pe care le editezi) si pe SSD output-ul (ce a iesit de la editare). Dar sunt foarte scumpe SSD-urile. ar merge si un alt hard mai rapid pentru boot si output.