| alisaaa a întrebat:

Hei, cine ma poate ajuta si pe mine?:)de curand am decis sa imi reinstalez webcamul.incercand sa gasesc driverele de pe siteul oficial al firmei respective (www.trust.com) si incercand sa le instalez, nimic nu functioneaza, adica imi deschide fereastra aia cu camera dar imi da o eroare.cd-ul de instalare nu mai il am pentru ca l-am pierdut, poate cineva sa imi dea o solutie sa instalez camera? (cu install new hardware nu merge, iar ceea ce am gasit pe net la fel) :-| pls help:)

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Incearca prin Control Panel, apoi Scanners and Cameras, USB Video Devices si apare o fereastra de instalare unde urmezi pasii ceruti.

4 răspunsuri:
| johnyjohny2006 a răspuns:

Incearca sa gesesti alt driver nu neaparat de pe siturile lor

| alisaaa explică:

Am incercat sa descarc driverul si de pe alt site, dar degeaba, imi da aceiasi eroare :"...Cannot add vidcap to filtergraph", si dupa cum am spus imaginea alba(si nu merge nici pentru messenger, iar eu stiu ca am ales versiunea buna de windows)

| alisaaa explică:

Mersi all, se pare ca intrand in camera de prin control panel am descoperit ca era aleasa o alta optiune la camera( doar mic-ul) pentru ca e camera video-audio.

| wikihow94 a răspuns:

Depinde pentru ce vrei sa folosesti camera... Daca e pentru yahoo messenger ar trebui sa mearga just fine si fara driver instalatbig grin
Totusi, de pe site-ul lor ar trebui sa-ti mearga driverele...
vezi daca nu sunt drivere pentru versiunile diferite de windows(xp-32bit, 64bit/vista-32bit, 64bit) si intereseaza-te ce versiune ai.

Cheers!