| iaskalotofquestionz a întrebat:

Hei! Daca vreau sa invat programare pe cont propriu, dupa HTMLL, CSS, ce urmeaza? Este pe aici cineva care se pricepe si care e dispus sa imi faca o lista ca un plan? Va multumesc mult!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Javascript, mysql si php daca vrei sa te axezi pe programare web

| Bizon95 a răspuns:

Html5...
html si css NU sunt programare, sunt web design, trebuie NUMAI sa stii ce fac si cu ce se mananca, pentru ca apoi folosesti un program de web design de gen Adobe dreamweaver

asa ca, daca dupa ce ai stii html si css pui in continuare intrebari de newbie, presupun sincer ca ai fost la un curs de RAHAT, DAR PE BANI, care ti-a dat mura in gura minimum, minimorum, si apoi ti-au zis ca, cu asta poti sa iti gasesti vezi doamne, job

html am invatat in cam 20-30mins... mare lucru nu a fost, chiar pe ce am lucrat atunci FrontPage era foarte clar codul html, iar dupa ce am invatat 15 tag-uri, era foarte KIOR cautatul pe google ca sa faci ce ai nevoie

css e doar o chestie de customizare culori si alte chestii pe care sa poti sa o faci dintr-un singur fisier, nu sa modifici intreaga pagina... in general NU este o treaba care sa fie required ca sa faci o pagina de web

iar la sfarsitul zilei, poti foarte bine sa faci pagini BUNE fara sa stii pic de programare html si css, in wordpress, joomla, sau chiar editoare FOARTE TARI ON-LINE SI CU ABSOLUT DE TOATE (sute de mii de themes, aplicatii, module, forum, magazin online, banking on-line pentru clientii tai, etc., etc., etc.), cum ar fi http://wix.com

totusi, ca sa iti dau un raspuns exact la intrebarea ta:
https://www.google.com/search?q=invata+programare+html+css+singur
contine MULTE, DUPA CE TERMINI CU HTML SI CSS

| christine99 a răspuns:

HTML si CSS nu sunt limbaje de programare. HTML este proiectat pentru a stoca conținut ierarhic și CSS este conceput pentru a personaliza modul în care este afișat conținutul. HTML și CSS sunt menite să exprime prezentarea, în timp ce codul este de obicei scris pentru a face ceva, adică pentru a avea un fel de funcție. Phyton, Java, Ruby, C++ etc. sunt limbaje de programare.

| SuveranulAndrei10011 a răspuns:

HTML și CSS sunt legate de web design, dacă vrei ceva mai complicat poți încerca C++, javascript sau php.