| Dy_Ma_1990 a întrebat:

Hei. De cateva zile google nu imi mai merge. Cand incerc sa caut ceva, imi apare,, Conexiunea nu este sigură Ați cerut ca Firefox să se conecteze în mod securizat la www.google.com, dar nu se poate confirma securitatea conexiunii dumneavoastră. În mod normal, când încercați să vă conectați în mod securizat, site-urile prezintă identități de încredere pentru a-și demonstra autenticitatea. Cu toate acestea, identitatea acestui sait nu poate fi verificată. Ce ar trebui să fac? Dacă de obicei vă conectați la acest sait fără probleme, această eroare ar putea însemna că cineva încearcă să pretindă în mod fraudulos că este acest sait și nu ar trebui să continuați. Acest sait folosește HTTP Strict Transport Security (HSTS) pentru a specifica că Firefox se conectează doar în mod securizat la el. Drept rezultat, nu este posibil să adaugi o excepție acestui certificat. www.google.com folosește un certificat de securitate incorect. Certificatul nu va fi valabil decât din 8/8/2015 5:34 AM. Data și ora curentă acum: 8/6/2015 9:58 AM. (Codul erorii: mozilla_pkix_error_not_yet_valid_certificate) " Am verificat si data si ora, sunt corecte. Am incercat si alte browsere si imi apare la fel. Ce pot sa fac?

1 răspuns:
| K0sti a răspuns:

Mai verifica o data, din cate vezi nu sunt la fel!