| brokxy a întrebat:

Hei. Deci mie imi merge netul in perioada asta foarte foarte prost si incet! Se tot intrerupe! De cateva zile. Poate sa fie din caua satelitilor trimisi de Elon Musk pe cer acum? (Stiu ca aceia sunt sateliti pentru a imbunatati internetul) Dar oare nu bruiaza pana ii pune in functiune? Oricum, vreau sa stiu daca mai are cineva din alta retea probleme cu netul!

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Suna la compania de internet si spune-le problema, satelitii nu influenteaza cu nimic viteza internetului.

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Cap ai, minte iti mai trebuie si ai rezolvat problema. Tu ai net prin cablu UTP/fibra optica, satelitii lui Musk sunt pentru net PRIN satelit care nu are nici o treaba cu netul tau prin cablu, in principiu. Aia ofera acoperire, nu iti ofera nici de departe viteze si ping si mai ales pretul pe care il ai de la Digi sau de unde ai tu net. Probabil sunt bube in retea, ca tot sta toata lumea acasa. Ia si contacteaza providerul, nu ne intreba pe noi aici.

| brokxy explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu am net prin cablu...lol

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru brokxy):

Dar prin ce? In ce zona locuiesti? Posibil sa fie datorita supraincarcarii celulei mobile la care te conectezi de obicei, in cazul asta, ca toti stau acasa si streamuiesc filme... happy

Răspuns utilizator avertizat
| lalaura94 a răspuns:

In principiu probleme la internet au cei care-s la Telekom, cei din mediul rural, si cei fara fibra.