Dupa parerea mea tableta Ipad 2 este mai buna daca doresti aplicatii gen Facebook, Yahoo Messenger, Twitter, etc.
La Samsung Galaxy Tab ai mult mai multe aplicatii (printre care si Yahoo Messenger).Din pacate Galaxy Tab are un procesor mai slab si o placa grafica mult mai slaba decat la Ipad 2.
Chiar daca ai mai putine aplicatii eu ti-as propune Ipad 2 pentru o grafica si un procesor mult mai bun decat la Samsung Galaxy Tab.
Poti sa te uiti si la Asus Transformer, pe viitor poate o sa ai nevoie de o tableta-laptop. Din cele 2, de propuse de tine, as merge de iPad! Succes!
IPAD 3 are si tegra 3 ii mai tare ca toate (nu ma stresati cu transformeu vost ca nu numa procesoru conteaza) si merge cel mai repede pe net la jocuri si daca faci jailbreak la el iti piratezi jocurile si nu dai nici 1 ban
Mai bine iti iei Samsung galaxy tab ca am si eu. este foarte buna. am aut si ipad dar n-am avut acces foarte mare la aplicatii gratis si am schimbat-o. eu sunt multumita de galaxy tab si o am deja de 1 an de zile. si nu am avut probleme
Mai bine ia-ti Galaxy Tab ca are mai multe aplicatii (care sunt gratis) si merge mai repede decat iPad.
WILFIX întreabă: