| kittyshor a întrebat:

Hei guys... am castigat un telefon LG optimus me p350.ce puteti sa-mi ziceti de el? e ok? sunteti multumiti? probleme care apar... cam ce poti face pe el? big grin

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Salut. N-a sarit nimeni in sus; doar ca ai folosit o formulare prin care nu pareai multumita de ceea ce ai primit. laughing
Eu chiar m-am uitat la poza telefonului (nestiind cum arata) si mi-am spus "Uau!". Si eu mi-as fi dorit un astfel de dispozitiv.
Felicitari pentru norocul de a-l primi!
Nu te gandi la problemele care pot aparea la telefon. Poate nu e cazul lui si va functiona perfect. Bucura-te de el!

7 răspunsuri:
| akaleesh20 a răspuns:

L-ai castigat si mai faci si nazuri? e foarte bun

http://telefonultau.eu/products/LG-Optimus-Me-P350-Black.html

Funda?

| dannyel86 a răspuns (pentru akaleesh20):

Exact. Calul de dar nu se cauta la dinti.

| kittyshor explică (pentru dannyel86):

De ce sariti asa? de ce aveti impresia ca fac nazuri? eu doar intrebam cum e. abia ca stiu cum arata laughing) si sunt foarte nerabdatoare sa il primesc :X e doar o intrebare sa vad si parerea altora care au un astfel de telefon...

Multumesc frumos daniel...maxim joi imi va sosi curierul big grin am castigat la promotia pepsi laughing) si sunt foarte incantata big grin eram doar curioasa ce poate face big grin ca am un Nokia e5...si sa stiu pe care il voi utiliza mai des laughing)

| dannyel86 a răspuns (pentru kittyshor):

Un telefon in plus nu strica. Cand spui "Pepsi", spui "brand". Cu siguranta vei intra in posesia lui.
Ii vei descoperi optiunile si poate te va surprinde.
Spor la conversatii!winking

Merci merci happy

| dannyel86 a răspuns (pentru kittyshor):

Salut. N-a sarit nimeni in sus; doar ca ai folosit o formulare prin care nu pareai multumita de ceea ce ai primit. laughing
Eu chiar m-am uitat la poza telefonului (nestiind cum arata) si mi-am spus "Uau!". Si eu mi-as fi dorit un astfel de dispozitiv.
Felicitari pentru norocul de a-l primi!
Nu te gandi la problemele care pot aparea la telefon. Poate nu e cazul lui si va functiona perfect. Bucura-te de el!

| RΔϟVAη a răspuns:

Si eu l-am primit cadou. Si de 3 luni pana acum merge bine. Nu s-a stricat nimic, are Android, jocurile imi merg.