M-am uitat, mi-am batut capul, degeaba nu mi le recunoaste. O sa imi iau un adaptor si rezolv. Mersi mult pentru timpul acordat.
Daca e vorba de P.C. desfa unitatea si uitate daca sunt conectate la placa de baza. Asa am si eu un pc si tot numai usb-urile merg. Cel pentru casti si microfon trebuie sa fie conectate si ele pe placa de baza si ele. Uite aici in imaginea asta e ceva de genul. http://www.computerupgradesrepairs.co.uk/graphics/frontpanelheaders.jpg vezi daca are acele cabluri si daca sunt conectate iar daca le are inseamna ca se poate rezolva din windows din drivere sau de unde se selecteaza cele de pe front panel. Daca pana acum ti-au mers inseamna ca sunt conectate la placa de baza si se rezolva din windows.
Cum se desface poate rup ceva
Nu stiu ce pc ai tu dar daca nu stii sa il desfaci macal (qre 2 suruburi) nu ma astept sa stii daca sunt comectate la placa de baza sau nu. De exemplu la pcul meu lipsesc firele alea si sunt conectate doar usb-urile.
Noa bine, eu nu am zis ca stiu, incerc....plus ca nu e cu surub e model vechi fujitsu.
Nu...adica nu le-am folosit nici nu am incercat, am avut alt PC, si la ala se conectau in spate, m-am trezit acuma ca vreau sa conectez ca la asta nu am spate numai iesire pentru boxe restul usb-uri si surpriza nu merge...
Pai nu stiu ce fel de pc ai tu verifica mai intai din windows ca nu e greu...
Ce sa verific in windows?
Depat las-o balta, nu stii unde pot gasi un adaptor usb cu mufa jack?
Ok. Eu am incercat sa iti explic din ce am inteles eu. Adaptor usb gasesti la magazine in oras daca cauti.
Dar l-am reinstalat si tot nu merge.