| hinandjdjgyiffhj a întrebat:

Hei, recent m-am gandit sa imi iau prima tableta grafica si neștiind cum exact funcționează am vazut pe internet pe cineva care spunea ca trebuie sa ii pui un driver sau ceva de genul chiar nu am nici cea mai mica idee ce este si ma intrebam daca vine in cutie cu tableta sau trebuie sa cumpar separat sau orice alt detaliu cabluri separate, doar vreau sa fiu sigura ca atunci cand o sa ajunga nu o sa am probleme, daca stiti ceva ar fi de apreciat❤️

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| halogen001 a răspuns:

Driver = un soft care înlesnește folosirea unui dispozitiv (mouse, tastatura, tableta, placa video, placa audio, camera web, imprimanta, scaner,...).
Tableta are nevoie de instalarea driverului. Uneori driverul e instalat automat de sistemul de operare Windows. Daca Windows-ul nu instalează automat drivere sau daca cele instalate de Windows nu sunt cele mai bune atunci se pot instala drivere de pe CD-ul tabletei sau se pot descarca si instala de pe internet de pe site-ul producătorului tabletei.

Tableta trebuie sa aibă în cutie tot ce trebuie.
Wacom par a fi tablete bune. Eu folosesc o tableta ieftina wacom pentru scris in programul MyPaint http://mypaint.org/

2 răspunsuri: