| Valyasdfg a întrebat:

Hei salut! Am cumpărat 2 stickuri usb la rând și pe nici unul nu stă muzica, din ce cauză nu rămân piesele pe stickuri? Acum pun piesele și când să probez stickul nu citește nimic, le bag înapoi în calculator și mă trezesc fără piesele toate, ce poate fi? Stickurile sunt noi, erau sigilate

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Problema e simpla: nu te pricepi.
Vorbeste cu tinerii din anturajul tau, sa te ajute.

| Valyasdfg explică (pentru Bula):

Nu-i prima data când fac asta... 23 ani, ce-i așa greu, copy-paste, mai am un stick cumpărat de o luna și pe ăla merge

| Bula a răspuns (pentru Valyasdfg):

- Daca stick-ul tau este de 64Gb sau mai mare (dar deseori si la capacitate mai mica) si player-ul nu recunoaste aceea marime
- Daca in numele fisierelor sunt si diacritice sau alte semne nepermise
- Daca e virusat calculatorul tau (suntpeste 10 malware-uri care-ti fac disparut continutul stick-ului)
- etc.
... atunci sigur nu-ti va functiona!

| Valyasdfg explică (pentru Bula):

Înseamnă că.i mallware... pur și simplu îmi dispar piesele, stick.ul are 32 GB

| Bula a răspuns (pentru Valyasdfg):

Scaneaza-ti PC-ul si stick-ul de virusi, iar dupa ce ai gasit si anihilat malware-ul, formateaza stick-ul.

| Iote a răspuns:

Muzica, sta. Numai ca nu este recunoscuta. Daca sunt in MP3 pot fi recunoscute de orice device. Daca nu, numai cu anumite programe poti sa o redai pe pc dar nu pe altceva.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Sigur nu esti pasta si habar nu ai ce faci acolo?

| Valyasdfg explică (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Nu-i prima data când fac asta... am 23 ani, ce-i așa greu, copy-paste, mai am un stick cumpărat de o luna și pe ăla merge, același lucru i-am spus și persoanei de mai sus

| Anonimul222322 a răspuns:

Trebuie sa downloadezi melodii e care scrie mp3