| retouchan a întrebat:

Hei.Stiu ca dau dovada de om prost cu intrebarea asta laughing... dar. ce este mms`ul?laughing

Sincer eu chiar nu stiu laughing. TNX happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu'i intrebare de om prost
este Multimedia Messaging Service
il gasesti in meniul telefonului la mesaje
poti trimite fotografii, sunete, videoclipuri, note din agenda, teme, pagini web.
etc
de obicei un mms te costa 15 centi.
depinde de retea

16 răspunsuri:
| CrissCC a răspuns:

MMS-ul este tot ca un SMS doar ca poti pune si o poza cu tine sau o imagine pe langa textul scrishappy

| lya18 a răspuns:

Mesaj multimedia happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Masaj multimedia scris unde poți adăuga poze, imagini.
Pa, pa.

| Lavynyu a răspuns:

Mesaj Multi-Mediabig grin

Funda?big grin

| Some0ne a răspuns:

laughing
pai ii la fel ca sms-ul doar ca prim mms poti trimite si poze, sunete melodii. Dar melodiile nu pot depasi mai mult de nu stiu cati mb :d.Mms-urile iau centi.

Sper ca te-am ajutat happy

| Analia_5609 a răspuns:

Draga mms-un este un mesaj multimedia el se tr de pe tel pe un alt tel. este la fel ca un mesaj normal doar ca cu mms ul poti sa trimiti un mesaj cu o poza sau cu un video este ca un fel de bluetooth diar ca e de la distanta poti sa trimiti in alt oras sau in alta tara funda?

| TeenageGirl a răspuns:

[sincer eu cred ca vine de la multimedia dar daca nu si eu dau dovada laughing

| alexb a răspuns:

MMS = Multimedia Message happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MMS-ul este un mesaj care il poti trimite cu o poza, o imgine de pe telefonul mobil.

| MusicMyLife a răspuns:

Buna... eu stiu ca MMS inseamna Multimedia Messaging System -> adica mesaje ce pot contine text+imagine+sunet.

sper ca te-am ajutat big grin

| Cσσкiє a răspuns:

Nu, nu dai dovadă, pentru că nimeni nu s-a născut învăţat. MMS înseamnă Multimedia message. O zi frumoasă!

| aLaMic a răspuns:

Mesaj multimedia happy

| RFE a răspuns:

MMS vine de la Multimedia Messaging Service (sms vine de la short Messaging Service), adica e un fel de sms multimedia (cu poze, melodii si filme) (eu asta inteleg prin mms, sper sa fi ajutat happy )

| G a răspuns:

Multimedia message service. cu el poti trimite unei persoane un mesaj cu o poza, filmulet, text sau ringtone. big grin

| IngerasDeCiocolata a răspuns:

MMS = Serviciul de Mesaje Multimedia, cunoscut internaţional sub prescurtarea MMS (Multimedia Messaging Service), permite comunicarea prin mesaje multimedia: imagini, sunet şi text.
fundita? Pls! happy