DA! Cumpara-l! Este un telefon bun, frumos, si nu foarte scump. Nu cred ca un om intreg la minte ar da 30-40 de milioane pe S6 S6 edge, iphone 6 etc, decat daca nu are ce face cu banii. Pana la S4 sa zicem ca ar fi ok, dar pana la urma si la telefonul ala cu 5 mil tot asa vorbesti ca la ala cu 30, deci aici e vorba de aparenta. Da, iti spun inca o data, S4 merita cumparat, pentru ca ofera performante cu mult peste pretul la care este, spre deosebire de celelalte.
Sau, ai putea sa iei S5 mini, e mai mic (eu unul prefer telefoanele mai mici care le pot folosi cu o mana), bateria tine putin mai mult, si la fel de bun ca si S4. Momentan am S4 mini, si sa fiu sincer, pe langa niste features care nici nu le folosesc si camera (dar dupa ce citesti putin vezi ca 8 sau 13mp sunt acelasi lucru pentru ca senzorul conteaza mai mult decat cati megapixels are o camera, iar senzorul e acelasi) nu e nici o diferenta intre S4 si S4 mini, (mai putin dimensiunile), pentru ca la performanta nu o sa vezi mare diferenta, eu ma joc orice joc pe S4 mini si merge perfect. Dar de aia ti-as recomanda S5 mini, e mai ieftin si are si mai multe features decat S4.