| AndreiBitea a întrebat:

Aș vrea să știu care este cea mai bună placă video.Am văzut pe net că Nvidia GeForce GTX 690 Series are cea mai bună performanță în jocurile noi (de grafică Xbox One, PlayStation 4) și am mai auzit că este o placă nouă Nvidia GeForce GTX Titan Z care este nouă și are 12 GB. Voi îmi puteți spune și altă placă video cea mai bună pe care o știți dacă vreți. Aștept până în Iulie răspunsurile.

8 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Nu exista pentru cei "de acasa" placi video mai performante.

| AndreiBitea explică (pentru sltlp):

Ok.Doar zi-mi ce placă video să iau (cea mai bună) că am bani.

| sltlp a răspuns (pentru AndreiBitea):

Titan Z e in top, dar nu mertia deloc. Ai radeon r9 295x care costa jumatate, si e cu 15-20% sub titan Z. Daca ai un mamut de sursa, mamut procesor si bani garla, iti iei 2*r9 295x, si iesi la pretul unui titanZ, dar performantele o sa fie mult peste.

| SouLIce a răspuns:

Cea mai buna este gtx titan z dupa ea urmeaza r9 295x2

| OmuNegru2 a răspuns:

Sa sti ca Gta 5 nu va avea niste cerinte atat de mari pe cat crezi tu. Dar da iti va merge fara probleme si cu http://bit.ly/1q2LAvs

| AndreiBitea explică (pentru OmuNegru2):

Eu nu doar pentru gta 5 imi iau doar o sa ma joc si altw jocuri (outlast, mirrors' s edge 2, the walking dead season 2)

| AndreiBitea explică:

Poate o să îmi iau Nvidia GeForce GTX 780 series că vreau doar ca să mă joc GTA 5 pe PC când va apărea.E bună şi aia?

| AndreiBitea explică:

Tata a zis ca o sa imi ia Nvidia GeForce GTX 760 Series şi procesor Intel core i7 3.4 Ghz sunt bune pentru GTA V?