| Allyalexutza2 a întrebat:

Am cautat pe internet si am gasit doar modificarea notificarilor despre nivelul de baterie slaba. Nu m-a ajutat cu nimic avand in vedere ca laptop-ul meu este in engleza. Intrebarea mea este:
Cum fac sa imi apara pictograma pentru nivelul de baterie slaba sau critica? Inainte imi aparea cand ramaneam cu 15% baterie sau cam asa ceva, imi aparea o avertizare si un semn mic la pictograma, dar de ceva vreme a disparut. Nu am umblat la nicio setare si este windows 7. Ma poate ajuta cineva? puppy dog eyes
P.S. Pictograma bateriei se afla in bara, deci nu este vorba sa nu imi apara deloc, ci doar nu ma mai atentioneaza cand raman fara baterie, si nu, nu este nici acel caz in care daca scoti incarcatorul ti se inchide laptop-ul... nu are probleme de acest caz si chiar merge foarte bine dar nu vrea sa ma mai atentioneze cand ramane cu 15 % si cand ramane foarte putin adica in situatie critica! >.

5 răspunsuri:
| Allyalexutza2 explică (pentru stlucian):

Multumesc pentru raspuns dar nu vreau sa instalez programe. Ma gandeam ca s-ar putea rezolva de la o optiune ceva... sad

| Allyalexutza2 explică (pentru stlucian):

Am folosit si eu site-ul ala chiar daca era in romana cand m-am uitat eu. Dar nu-mi apar setarile, dupa setari avansate adica la numarul 4.

| stlucian a răspuns (pentru Allyalexutza2):

Vezi aici:

http://videotutorial.ro/......ial-video/

in link prezentare video mai jos