| pure9 a întrebat:

Am citit cate ceva despre Htc Desire HD si m-am gandit sa va intreb si pe voi ce credeti despre el. Ma cam bate gandul sa imi iau si eu unul happy. Deci va rog sa imi ziceti cam ce avantaje/dezavantaje ar avea, cum il vedeti in comparatie cu un iphone 4 si daca stiti cam cat ar costa la liber la cosmote pentru ca nu am reusit sa aflu pretul. Cel mai bun raspuns primeste fundawinking

Răspuns Câştigător
| SmecheruCuSpate a răspuns:

Salut. m-am uitat si nu am gasit un pret exact la HTC desire hd. variaza intre 1200 si 1800 lei. eu ti-l recomand, mai mult decat un telefon Samsung(care mi se par cam praf). daca vine vorba de iphone, iphone 4 are probleme cu antena, asa ca nu ti-l recomand, in plus mai bine mai faci niste economi si pe 12 septembrie apare iphone 5. dar sigur va costa pe undeva pe la 2700 - 3000. asa ca mai bine iti iei un HTC desire hd

| pure9 explică (pentru SmecheruCuSpate):

Am iphone 4 si vroiam sa il inlocuiesc cu Htc desire hd. Si cat despre iphone 5...nu stiu ce sa zic dar cel putin acum nu ma intereseaza deloc - cica pretul ar fi de la 30-40 de milioane chiarstraight face prea multoh go on. Am citit pe un forum din 2010 si o persoana zicea ca era cam 16 milioane Htc-ul, ma gandesc ca a mai scazut pretul (sper) big grin. Oricum multumesc pentru raspuns.

1 răspuns: