| andreyghost a întrebat:

Am cumparat niste casti azi si nu pot auzi nimic...Stie cineva cum le pot configura sa se auda?

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Castile nu trebuie configurate pentru a le auzi. Daca le conectezi la laptop sau pc, se aude imediat sunetul in casti. Daca boxele merg, nu are de ce sa nu se auda si in casti. Posibil ca ele (castile) sa aiba un defect. Daca nici boxele nu se aud, atunci e vorba de o setare din calculator/laptop sau drivere-le audio nu sunt instalate sau sunt instalate necorespunzator.

| andreyghost explică (pentru dannyel86):

Boxele se aud
Dar cand conectez castile nu se mai aude nimic

| dannyel86 a răspuns (pentru andreyghost):

Cred ca e vorba de o defectiune tehnica: ori la fire, ori chiar la casti. Trebuie cercetat. Pentru lamurire totala, conecteaza castile la un alt dispozitiv (mp3 player, radiofm, casetofon etc) sa vezi daca au acelasi rezultat.
ps: nu stiu cum le-ai conectat tu la calculator, dar vreau sa atrag atentia ca ale tale casti trebuie conectate la pc in acelasi loc in care sunt puse boxele (sa nu fie alta gaura).
Sper sa ai noroc si sa nu fie totusi defecte.
Daca nu se aud in nicio situatie, esti indreptatit sa duci castile inapoi la magazinul de la care le-ai cumparat (insotite de bon, pentru a face dovada cumpararii). Sunt obligati sa le schimbe cu altele functionale.

A da... apropo am un laptop Asus X54H

LLOL! Ce idiot sunt! Acum am descoperit butonu de volum

| dannyel86 a răspuns (pentru andreyghost):

happy La butonul de volum nu m-am gandit. Si eu am astfel de casti, care sunt reglabile audio. Bine ca functioneaza! happy