| ADMIN25 a întrebat:

Hei TPU, am descarcat acum vreo luna un joc virusat si niste programe de care nu aveam nevoie, odata cu el, si imi apareau erori asa ca m-am pus si am sters programele, dar am sters din greseala si niste proglame din pc de care aveam nevoie, si acum ma trezesc ca nu am sunet nici la boxe nici la casti, si nu pot sa vizionez videoclipuri pe youtube! am descarcat Adobe Shockwave Player, dar tot nu merge. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| FuriaGogoasei a răspuns:

Instaleaza driverele de sunet, vezi ce placa de sunet ai si instaleaza driverele potrivite. Drivere pentru placa video, vezi ce iti lipseste.

6 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Daca ai activat System Restore, Windows-ul poate fi setat la ora la care tu inca nu instalasesi jocul cu virusi care iti face probleme. Click dreapta pe "My Computer", alegi "Properties" si mergi la sectiunea "System Restore". Daca nu e bifata casuta "Turn Off System Restore", inseamna ca poti reveni la setarile din trecut, dinainte de instalarea jocului.

http://it.webdesign-galaxy.ro/devirusare-cu-system-restore/
System Restore poate nu te scapa de virus, de aceea, dupa restaurarea sistemului, e necesar sa scanezi tot calculatorul cu un antivirus bun.

| ADMIN25 explică (pentru dannyel86):

Ma de devirusat calculatoru am facut da nu stiu ce sa fac in legatura cu sunetu,, fi atent, in dreapta jos pe monitor, aveam un program audio da l-am sters din greseala, si acuma nu stiu cum se numea

| dannyel86 a răspuns (pentru ADMIN25):

Programul pentru sunet tine de placa ta de baza din calculator. Daca stii ce placa de baza ai (si ne spui si noua), te putem indruma sa recuperezi driverele audio, care sunt indispensabile.

| ADMIN25 explică (pentru dannyel86):

Ma am desfacut si am vazut ca pc se numeste,, via VT8237A 0614CD

Acum?

| ADMIN25 explică (pentru ADMIN25):

Ma stii ceva da la mess add: ibest25@yahoo.com sa vorbim! sau skype Ionut. podgoreanu!

| dannyel86 a răspuns (pentru ADMIN25):

Am raspuns pe mess. te orientez de acolo.