Pot verifica undeva ce ddr are placa mea de baza oricum o voi schimba dar pana atuncea... oricum la placa video nu conteaza ddr5 sau ddr2 se ataseaza la orice ddr placa video nu?
La placa video u ai legatura. La placa de baza cand pui alt ram conteaza. Cum aflii ce ddr ai: pai descarci cpu-z( ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.66-setup-en.exe si ai dupa ce il deschizi, sus, motherboard). Si te uiti pe google la specificatiile tehnice la ce ram suporta(ce ddr).
Eu nu reusesc uitate tu ai aici un screen cu motherbord-u :3 http://imageshack.us/photo/my-images/560/76af.png/
E de rau ce ai acolo. Sau mai pe romaneste, nnu merita investit nimic acolo. Tu trebuie sa faci asa, daca vrei un pc calumea: strangi bani, cati poti, sau cati ai acum daca vrei, si schimbi tot. Nici carcasa nu prea merge, deoarece un e un tower(cum se utilizeaza azi).
Sfat: vinde ce ai acum, sau strange bani si cumperi ceva 100% nou. Placile video pe care le recomandam nu merg, deoarece credeam ca ai unitate mai buna de atat. Dar se pare ca m-am inselat.
Tu trebuie sa cumperi asa: carcasa(acrtuala nu e tower, deci nu merge la ce piese sunt astazi), hdd sata, placa de baza, sursa, procesor, placa video, ram.
Daca ai o anumita suma de bani sau daca mai strangi, zici exact cat ai.
Sfanta macaroana, nu merita investit in pc'ul acela pentru ca e vechi si degeaba investesti...fa cum ti'a spus colegul de mai sus (Gabi05),strange bani pentru un pc nou preferabil sa nu fie sub 1.500 lei
1.Nu ai cum sa pui ram ddr1 pe ddr3 sau vice versa.
2.Asta cu ram-ul mai mult functioneaza de la 1gb la 4gb.Ce e de la 4 in sus e risipa de bani.Nu ram-ul aduce performanta.
De a 1gb la 4gb vei simti diferenta.De la 4gb la 64gb in performanta e egal cu 0.In after effect vei vedea o diferenta uriasa.
PushPiki întreabă: