| biencuta12 a întrebat:

Am o intrebare. Facebookul meu este blocat din cauza unui CHECK-POINT! Si nu stiu cum sa il deblochez! Adica, nimeni nu ma mai are la priteni..Cand cineva apasa pe pagina mea nu arata nimic! E pur si simplu blocat! Vreau sa spun ca la acest check-point imi cere numele complet (L-am pus) data nasterii (Am pus) si poza de profil pentru identificare (Am pus) SI NIMIC! sad Apasa pe TRIMITE dupa care nici un rezultat! Deci...stiti cum as putea debloca acest Check -point.? Dau funda celei/celui care ma ajuta! Multumesc!

3 răspunsuri:
| Kampion a răspuns:

Si mie mi-s-a intamplat, bagam nume false, adica personaje din mlp = my little pony. trebuie sa scrii un cod captcha si trebuie sa iti scrii numele de telefon. Daca ai cu sa recunostii prieteni poti sa ii recunosti. Daca nici asa nu merge. Trebuie sa fii gresit tu undeva. Spune daca s-a deblocat la raspunsuri. Funda

| biencuta12 explică (pentru Kampion):

La mine nu e genul ila de check-point. Daca pun nume false imi inchid contul de tot! Pana acum primesc si pe email notificari de pe facebook dar nu pot intra... sad

| Kampion a răspuns (pentru biencuta12):

Daca nu poti accesa contul, singura solutie fa-ti altul.