| Kara361DIsnOt a întrebat:

Am o problema:
Deci, De mai multe ori am incercat sa transfer poze de pe telefon in calculator. Nu e nici o problema, le selectez le salvez, dar cand ma duc in "My pictures" Nu-mi apar { nu-mi apareau frloc, decat cand le selectam} dau pe ele sa le vad si imi apare
"No previw avaible" [ ceva de genu, nu's buna la engleza laughing]
Decii.ce are?

1 răspuns:
| Hania_Serar_1990 a răspuns:

Aceasta este o problemă gravă de corupție JPEG, care poate face ca toate fisierele de JPEG sa devina inaccesibile. Deci, pentru a rezolva problemele de corupție în fișierele JPEG, puteți să încercați pașii de mai jos menționati, dar este important să vă păstrați o rezervă a datelor de pe hard disk în locații diferite.
Corupția în fișierul JPEG poate apărea ca urmare a unor probleme de hard disk, in cazul această ar trebui să încercați să executați comanda chkdsk pe PC.
Această problemă ar putea apărea după upgradarea Windows-ului. În această situație problema ar putea fi generata atunci când ceva nu merge bine cu permisiunea de fișier. Puteți să le rezolvati prin efectuarea următoarelor soluții :
a) Deschideți folderul în care fotografiile sunt stocate în Windows Explorer
b ) Apoi, du-te la Tools > Folder Options > View, de la care aveți nevoie pentru a dezactiva " Utilizarea partajarea simplă de fișiere (Use simple file sharing) "
c) Verificați opțiunea de proprietăți. Aici aveți nevoie sa aflati care fișiere functioneaza și care nu functioneaza și apoi să încercati să reparati dosarul care nu functioneaza.
Dacă problema încă persistă, atunci aveti nevoie de un program gen JPEG Repair Utility pentru a repara eroarea JPEG legata de previzualizarea nedisponibilă.