| Steff7100 a întrebat:

Hei TPU;*.
Am o problema naspa rau de tot x_X.
Deci am un telefon Samsung s3350 Chat, si nu stiu ce sa ii mai fac.
Deci, telefonul merge, se aude daca bag cartela in el, etc "-@. Dar nu ii mai merg tastele, nici cifrele, nici literele nici nimic;|.
L-am dus la reparat pe baza de garantie, si l-au resoftat, vezi doamne sa nu aiba vreun virus sau ceva, si i-au schimbat tastatura. A mers 2-3 ore cam de cand l-am adus de la reparat si a inceput din nou sa faca aceleasi fite x(.
Vi s-a intamplat? puppy dog eyes.
Vreau sa-l duc din nou la reparat, dar efectiv nu stiu ce sa-i zic ca are.
Daca tastatura i-au schimbat-o, si face din nou la fel, ce sa stie omul respectiv sa-i faca.
Va rog spuneti-mi crying.
Dau FUNDA celui care ma lumineaza si ma lamureste in legatura cu situatia aceasta.
Multumesc >big grin

Răspuns Câştigător
| SpawNury a răspuns:

Poate s-a stricat ceva dinauntru. Nu cred ca era problema de la tastatura, mergi la garantie cu el si zi sa iti dea unul nou, asa am facut eu cu ch@t-ul meu, ca avea putin displayu crapat.

| Steff7100 explică (pentru SpawNury):

Si ai mai platit ceva?
Pe garantia mea, am citit`o pe toata si scria ca putea schimba dispozitivul (telefonul) in schimbul unei sume mai mici de bani.
Tu ai platit ceva? puppy dog eyes.
te rograspunde.mi big grin

| SpawNury a răspuns (pentru Steff7100):

Nu, nu am platit nimic eu. Doar ca am asteptat putin mai mult. [2 saptamani. on the phone

5 răspunsuri:
| Anonimusecelmaitaredinparcare a răspuns:

Buna. Tastatura nu are nici un fel de problema daca zici ca ti a schimbat o. problema cea mare este sistemul. ori a facut un scurt circuit si blocheaza accesul la taste or nu sunt compatibile( de rare ori). Du-te din nou cu el la reparat si explica-i efectiv ca nu are nimic telefonul doar ca nu ii merg tastele si te rezorva. incearca acum sa vezi daca macar se aprind luminitele sau ceva ca daca nu inseamna ca este sistemul prost si trebuie sa iti schimbe telefonul.
Bafta multa si sper ca ti am fost de ajutor
Funda?

| Steff7100 explică (pentru Anonimusecelmaitaredinparcare):

Tastele sunt luminate, dar nuuu face tastatura contactul cu telefonul crying((. Nu stiu ce sa-i mai fac, sunt disperata straight face.
Daca ii spun sa`mi schimbe dispozitivul, trebuie sa mai platesc vreo suma de bani? puppy dog eyes.
Te rog raspunde.mi puppy dog eyes.

| Giorgio56 a răspuns:

Stiu eu! Trebuie sal arunci