| SweetyLovVe28 a întrebat:

Am o problema, vreau sa imi iau un telefon nou, aparut in 2014 si nu pot sa ma hotarasc intre HTC ONE M8 si Samsung Galaxy S5, m-ar cam tenta S5 dar parca il vreau pe M8, nu stiu ce sa fac, ce imi place la S5 este ca are ecranu mare si camera mai buna, dar nu mi se pare diferenta mare adica cu toate astea, un numar mare de megapixeli nu inseamna neaparat ca va avea si o camera buna, de vreme ce marimea senzorului e cea care conteaza cu adevarat. Multi producatori inghesuie megapixelii pe un senzor mic, ceea ce nu duce decat la mult noise. Si M8 chiar mi se pare perfect adica, e potrivit nici prea mare, nici prea mic, camera bunicica, desingul, imi place tot la el, adica nu chiar tot, ce nu imi place este faptul ca au pus pe ecran acele "butoane" si il face mai micut, ce ma sfatuiti sa imi iau, vreau si motive, pppppls! happy Multumesc! Funda bineinteles+vot! :*

4 răspunsuri:
| SouLIce a răspuns:

Hmm...Grea alegere
Depinde de tine, trebuie sa te gandesti de ce ai nevoie cel mai mult, de ceea ce ofera galaxy s5 sau ceea ce ofera one m8
Eu zic ca la calitatea pozelor sunt ~egale
Daca vrei poze foarte bune eu zic sa te uiti la un xperia z2 sau z3 cand va fi pe piata

| BlueLove0000 a răspuns:

HTC

| TheDragos a răspuns:

Salut, este mai frumos S5! Eu iti recomand S5. Bafta

| SweetyLovVe28 explică:

Cred ca o sa aleg M8 happy mai am ceva, de ce incaarcatorul de la M8 e diferit adica are piciorusele acelea diferit, nu as putea sa le schimb in magazin, sau daca nu, as putea folosi un alt incarcatot cu acelasi cablu chiar daca nu e marca HTC?