| LulyLolo a întrebat:

Hei, TPU! Am Orange zali, la abonament de 2 ani. Pe 14 februarie se face un an de cand l-am primit >: Si vreau sa mi-l schimb cu Samsung Galaxy S4 core, asa are tata. Am o sora, si ea vrea la fel laughing)
Pot sa mi-l schimb? Daca am contract pe Orange zali? Il urasc. merge greu si nu pot sa accept asta laughing) E prea. nu stiu, prea naspa. Cel mai naspa.
Am note foarte bune. Media mea semestriala : 9, 57 e buna. Deci pot sa mi-l schimb? Imediat vine ziua mea. Pe o zi din august >: Si asta as vrea. Bine mai vreau niste chestii. Dar 'chestiile' le gasiti la intrebariile mele. Multumesc oricum.
Nu comentati urat. = Dau fundita la cel mai bun raspuns! GO!

2 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Felicitări pentru rezultatele de la școli.de putut orice se poate, numa bani să ai. Dacă vrei îți poți schimba telefonul încheind un nou abonament cu oferta ce conține telefonul dorit=> două abonamente=> ai de dat la Orange mai mulți bani(nu tu că părinții da asta-i alta treabă laughing ).sau poți fece un schimb plus diferența din partea ta cu cineva care vrea să-i deie telefonul dorit. Încearcă la mica publicitate.Succes

| YoChriss a răspuns:

Salut! Ramane alegerea ta in ceea ce priveste noul telefon. Va trebui sa-ti faci alt contract, sau sa il iei fara abonament, la liber. am si eu tot Orange Zali, doar ca e versiunea de Cosmote, cu numele Cosmote Smart Share. Se vinde telefonul asta cu 1000 de denumiri. Uite ce i-am facut eu ca sa fie mai rapid:
I-am instalat - Nova Launcher; (la care am facut cele mai mici setari)
- Clean Master;
- DU Speed Booster;
- Il resetez cam o data la cateva luni, la setarile din fabrica si il fac ca si nou;
- Nu tin multe widgeturi pe ecranul de start.
Daca vrei sa-ti dau informatii mai detaliate in ceea ce priveste setarile pentru Nova launcher si alte detalii, raspunde-mi la acest raspuns, sau daca crezi ca te descurci, acorda-mi o funda!