| unicorn342b a întrebat:

Am un calculator cu windows 7 si de cateva zile, cand il deschideam sa dau muzica sau sa caut ceva pe internet, mi se bloca efectiv in mai putin de 3 minute...a inceput sa mi se blocheze exact dupa ce am reusit sa l conectez la internet deoarece nu imi gasea reteaua, dupa asta, mi-a inghetat ecranul si nu puteam sa mai apas pe nimic...

Răspuns Câştigător
| Kryeno a răspuns:

Am întâmpinat aceeași problemă atunci când am instalat Windows 7. După ce am încercat toate metodele de a remedia problema, soluția s-a dovedit a fi reinstalarea Windows-ului (o versiune diferită față de cea precedentă). Poți încerca și tu asta, în 15-20 min. ar trebui să fie gata reinstalarea.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dannyel86 a răspuns:

Daca face figuri numai cand te conectezi la internet, ar trebui sa faci teste cu browsere diferite (Mozilla, Opera, Chrome). Incearca sa rulezi si jocuri din pc cand esti conectat la internet, sa observi daca se blocheaza.
Eu iti spun acum peste ce problema am dat si cum s-a rezolvat: calculatorul mergea cum trebuie pana il conectai la net. Cand deschideai browser, pagina nu se incarca sau dadea erori frecvent. Calculatorul se bloca sau isi dadea restart ori aparea BlueScreen la orice.
Am reinstalat sistemul de operare pe curat. Fara succes. Erorile erau acolo.
Am testat diverse browsere si am aplicat proceduri diferite (jocuri, filme, navigare web), ca sa inteleg unde e problema. Era clar o defectiune fizica. Am scanat hardul de bad-uri, sa vad daca de la el se trag erorile.
http://www.ariolic.com/disk-scanner.html
Imediat cum am schimbat placuta de memorie ram, calculatorul si-a revenit exemplar.
Te sfatuiesc sa iei in calcul o reinstalare a sistemului de operare (dupa ce te asiguri ca ai toate driverele compatibile). Daca rezultatul e acelasi, atentia trebuie indreptata spre componente, hard si/sau memoria ram.