Crede-ma ca ti.a facut un bine(si nu spun chiestea asta cu rautate sau mai stiu eu la "misto", vorbesc serios)chiar iti face un bine!
Faza e ca nu sunt "dependenta" de facebook... daca vroia sa imi faca un bine nu mai ma lasa la calculator ...ca daca stau la pc tot un rau imi face
Da, asta asa e dar primul factor de care toti adolescenti sunt indinspensabili este facebook-ul, nu esti dependenta de facebook dar nu poti sta fara el, cam asa se pune problema, eu nu iti spun in nume de rau e mai bine fara el(din toate punctele de vedere), stiu acum vrei zice lasa-l pe "asta" ca numai prosti vorbeste ce stie el ce-i facebook-ul, doar toata lumea are trebuie sa fiu "pa trend" dar mai tarziu vei ajunge la concluzia mea(incaodata nu iti spun lucrurile acestea in nume de rau). Succes!
Stiu ca facebook-ul face decat rau si nu ai ce invata ...si chiar ai dreptate in tot ceea ce spui [si nu iau nimic din ce spui in nume de rau] Doar vreau ca sa nu se mai bage fratimiu in viata mea si sa ma lasa sa umblu unde vreau eu pe net
Inteleg, eu te sfatuiesc sa te duci si sa vorbesti cu el, spune-i de acesta problema.
Mai bine ma aruc intr'un put decat as vb cu el
Dar, de ce poate fi intelegator, dar convinge-l ca sigur o sa te lasa ca doar e viata ta nu ar trebui sa implice.