Foarte bine a răspuns Moggy. Așa este și merită să fie răspunsul câștigător.
La mine așa am:
Un fișier video de la tv, MPEG2, 750x576 deci SD cu durata de o oră ocupă în jur de 2GB, deci 24 ore ocupă în jur de 50GB.
Un fișier de o oră în format Full HD 1920x1080 are în jur de 6GB, deci 24 ore ar ocupa 150GB.
Un HDD de 2TB are liberi 1863GB, deci încap fie 37 zile de filmare nonstop (24 ore) în format SD, fie 12 zile de filmare Full HD.
Dacă se înregistrează clipuri video de toate felurile, numărul de zile va fi între 12 și 37 în funcție de proporția dintre tipurile de formate înregistrate.
Eu am un LG. Tot ce înregistrez pe el e codat. Chiar dacă pun hard disk-ul pe un tv LG identic, nu se vede nimic. La fel și pe calculator. Tot ce înregistrez pe tv pot vedea doar pe acel TV. Nu pot edita fișierele și nu pot face nimic cu ele decât să le văd pe același tv. Am niște tv-tunere care inregistrează necodat, dar nu merge cardul CI+ și nu pot înregistra canalele codate decât pe tv-ul LG unde înregistrează totul codat.
N-am avut mare nevoie de înregistrare tv și n-am căutat un tv sau tv-tuner mai bun care să înregistreze normal ca să pot vedea înregistrările și pe PC.
octav005 întreabă: