Depinde si de bugetul pe care il ai. Cele mai bune tablete, parerea mea, sunt cele iPad, insa sunt si cele mai scumpe.
Daca nu ai un buget foarte mare ti-as recomanda un Samsung Galaxy Tab 3 sau 4 de 7"
Pai,pentru inceput te-as sfatui sa iti iei ceva bun la un pret cat de cat rezonabil. Eu mi-am luat acum 3 ani o tableta Evolio care mi s-a stricat imediat(bine,sincer toate mergeau oricum ca naiba pe ea). Anul trecut mi-am luat o alta tableta tot Evolio,dar alt model si sincer la fel ca cea veche e groaznica! Am probleme cu Youtube-ul, cand vrea merge cand vrea nu, nu mai zic ca unele video-uri nu le pot viziona asa ca te sfatuiesc sa-ti iei fie Apple, fie vreo Tableta Samsung Galaxy, fie nu stiu.Ei bine succes! Sper sa ai un noroc mai mare ca al meu!
Primul sfat si cel mai important este sa nu iti iei o tableta care costa cel putin 300 ron deoarece o sa o duci la service in primele luni garantat.
O marca buna este Allview dar iti recomand o tableta utok eu am una de 2 ani de zile si nu mi-a facut niciodata vreo problema vorbesc serios Baftaa!
Da eu mai am avut 3 tablete înainte. Una E-boda și Evolio. Multumesc tuturor pentru răspunsuri. M-Am decis sa îmi iau un Ipad.
sebi617 întreabă:
Andrei1124 întreabă: