Nikon D3100 este un aparat foto DSLR, foarte compact, cu numeroase dotari si functii ce ii vor multumi chiar si pe cei mai exigenti fotografi. Dar te costa putin.
Raportul calitate/pret este excelent, pentru un fotograf incepator un d3100 este cel mai potrivit
Eu am cumparat acest aparat cu obiectiv cu tot dar l-am dat retur. Obiectivul este facut dintr-un material destul de ieftin, usor de dezmembrat- nu prea mi s-a parut calitativ, si nici materialul obiectivului nu parea prea wow, dar asta-l face foarte usor de manevrat. Fiind un aparat pentru incepatori e cam aiurea ca nu are motor de autofocus in obiectiv ceea ce inseamna ca daca vrei sa-ti iei si alte obiective sa ai grija.
Este un dslr extraordinar de bun si foarte vandut http://bit.ly/1nioH8E
@simonasimona01 Cica e un dslr foarte compact oO unde naiba e compact ca compact inseamna altceva :))
Este o alternativa excelenta la orice bridge/compacta.
Pentru un incepator este ideal, avand un cost mic, multe accesorii compatibile si iti poate oferi o baza, poti acumula obiective/flashuri si altele, ulterior daca simti nevoia schimbi body-ul, accesoriile ramanand compatibile cu aparatul nou (tot Nikon desigur).
Nu are nici o importanta daca are sau nu motor de autofocus in body pentru ca cea mai mare parte a obiectivelor Nikon si compatibile au acest motoras integrat in obiectiv (se numesc AF-S).
Lipsa motorasului de autofocus in body este invocata de cei care au folosit Canon sau de cei care vor obiective cat mai ieftine (50mm f/1.8 D sau 70-300 AF), cu toate ca cele noi sunt ceva mai calitative (50mm f/1.8 AF-S sau 700-300 VR).
anonim_4396 întreabă: