| PrinceCobra a întrebat:

Hei TPU...ce parere aveti de boxele pasive skytec, indiferent modelul, nu sunt foarte convins de fidelitatea lor pentru ca pretul e scazut tare... putin ajutor va rog big grin

3 răspunsuri:
| laserworld a răspuns:

Boxe skytec.
la skytec exista mai multe sortimente de boxe pasive.
a/ seria sp/relativ ieftin, carcasa de lemn, 2 cai, sunet, mhhhhh pe 8, 10, 12, 15 si 18 inch
b/ boxe skytec cu carcasa abs/pvc si sunet ok(merita bani).o boxa pasiva spj-1500(15 inch)cu carcasa frumos, copiat de la jbl-eon costa 650 de ron.
dupa mai exista cat.c/ totul de la skytec sub brand power dinamics, boxe foarte bun, lemn si pvc...dar si cu preturile de boxe mai sofisticatehappy

| Gabriel_Alexandru_1998 a răspuns:

Boxele pasive skytec sunt bunicele. Iti recomand boxe pasive dinacord sunt dintre cele mai bune dar costa mai mult decat alte boxe, dar esti garantat pe viata ca o sa-ti mearga chiar daca le fortezi tot la fel se aude. Tata are boxe dinacord de 12 ani si canta in truna cu ele nici macar un bazait nu scoate. Sunt foarte bune.

| PrinceCobra explică (pentru Gabriel_Alexandru_1998):

Dynacord are si tata canta si el la nunti dar sunt ale lui... Oricum eu mai am un mixer peavey si doua boxe pasive la fel...Problema e ca nu am banii pentru dynacord, yamaha sau peavey plus ca am nunti lunilie care urmeaza si as maria rata sonorizarii