Tocmai de asta nu-i bun Windows 10. Acea optimizare, ce urmeaza a fi facuta, se datoreaza bug-urilor ce le-au constatat in prezent. Eu l-am folosit si nu mi-a placut si nu am un PC slab. Mai mult, cel de mai sus are AMD. Ori, stim bine ca Windowsurile nu sunt optimizate pentru AMD ci pentri Intel.
Si care ar fi mai bun pentru jocuri?
Ambele. Depinde si daca merg acele jocuri. Cauta la specificatiile jocurilor. Scrii in browser ce vrei. De exemplu: specificatii Counter-Strike si-ti va da un link. Unele merg pe Windows 7 foarte bine si nu mai au suport pe Windows 8.1. Altele nu mai au suport pe Windows 8.1. Windows 8.0 si 9 au fost niste rateuri.
Windows 10 este stabil, primeste foarte multe update-uri pentru ca este ultima versiune de windows care va fi facuta si trebuie mereu tinuta la zi.
Microsoft a anuntat curand un update care va mari performanta jocurilor cu 30%.
Tocmai de asta nu-i bun Windows 10. Acea optimizare, ce urmeaza a fi facuta, se datoreaza bug-urilor ce le-au constatat in prezent. Eu l-am folosit si nu mi-a placut si nu am un PC slab. Mai mult, cel de mai sus are AMD. Ori, stim bine ca Windowsurile nu sunt optimizate pentru AMD ci pentri Intel.
YzuD întreabă: