Nu mai stiu exact, ca nu il mai am dar dai la retouching, si in una din cele 9 optiuni te pune sa alegi poza de fundal.Alegi pe aia cu prietenul si acolo unde e el, dai cu cerculetul si cu cat dai, cu atat mai mult apare.
Daca nu, Adobe photoshop e uriasul industriei, doar ca mie mi se pare complicat.
Asa cu helicon ma jucam acu vreun an.
Cu Helicon filter pot sa fac ambele poze cu acelasi fond(peisaj) si sa-mi iasa 2 in 1>? a mea este cu un peisaj si a prietenului cu alt peisaj. vreau sa le fac ambele cu acelasi peisaj si sa fie lipite.Imi zici te rog mai exact cum procedez pentru aceste lucruri? dau funda!
Nu mai stiu exact, ca nu il mai am dar dai la retouching, si in una din cele 9 optiuni te pune sa alegi poza de fundal.Alegi pe aia cu prietenul si acolo unde e el, dai cu cerculetul si cu cat dai, cu atat mai mult apare.
Daca nu, Adobe photoshop e uriasul industriei, doar ca mie mi se pare complicat.
Asa cu helicon ma jucam acu vreun an.
Cu photoshop pot sa fac ambele poze cu acelasi fond(peisaj) si sa-mi iasa 2 in 1>? a mea este cu un peisaj si a prietenului cu alt peisaj. vreau sa le fac ambele cu acelasi peisaj si sa fie lipite.Imi zici te rog mai exact cum procedez pentru aceste lucruri? dau funda!
Sava_Marius_1990 întreabă:
fetitza_4129 întreabă: