| PinkkRosee a întrebat:

Hei TPU happy. Dau funda repede puppy dog eyes.
Vreau sa-mi cumpăr un Mp3 (vreau sa ascult doar muzica,m-am saturat de telefon) și vreau sa știu mai multe lucruri despre el, cum ar fi :
*Cam ce preț are;
*Daca funcționează cu baterii sau se încărcă exact ca un telefon;
*Exista cablu pe care-l pot folosi ca sa descarc muzica de pe Pc cred ca se numește Cablu Usb);
Cel mai rapid și bun răspuns primește Fundawinking.

Răspuns Câştigător
| nicko a răspuns:

Costa in jur de un milion (daca e la oferta) sau 2.Sunt si cu baterii si cu incarcator prin cablul USB, in general au card pe care il poti scoate si il pui in unitate ca sa iti pui muzica, sau pui muzica prin cablu ar trebui ambele.

5 răspunsuri:
| schmoll a răspuns:

Preturile variaza incepand de la 100 de lei., functioneaza cu baterii, si muzica iti bagi cu cablu usb, pretul tine de memorie.

| ItachiUchiha17 a răspuns:

Cumparati Ipod. Costa 250 lei inregistreaza, are muzica si vede si filme si poze!

| petro21 a răspuns:

Pretul unui mp3 pleaca de la aproape 1 milion pana la vreo 3 mil..iti recomand un IPod

| daNNy20122000 a răspuns:

Poi. Pretul incepe de la 200-300 lei.Se incarca exact ca telefonul.Da poti sa descarci muzica din pc in Mp3... Funda?

| Ca_Ralu_1993 a răspuns:

Heei.Preturile difera, se poate incarca pe baza de baterii sau prin conectarea la unitatea de la calculator.Majoritatea sunt cu cablu USB dar exista si Mp3 care are USB inclus.Cred ca cele cu USB inclus sunt cele care se incarca la unitate. happy
Sper ca te-am ajutat big grin