| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU, devine tot mai frustrant. Am încercat toate setările, pe toate părțile la telefonul meu Samsung ZFlip (nu mai știu nr, cred că modelul 3) dar nu merge, orice aș face, ca să scap de, a-mi accesa căștile automat muzica. Ce poate fi prostia asta?! Orice setare dau sau scot, automat când ascult muzică și pliez telefonul ca să-l bag în buzunar sau să-l țin în mână, muzica o ia razna. Casca oprindu-mi singură muzica mereu cum are ea chef sau îmi schimbă muzica de la o piesă la alta. Sau se ajunge chiar la a-mi schimba volumul la muzică. E frustrant.

Ce să-i mai fac?! Oare să-mi duc telefonul la un service? Sau să fie de vină casca?
Să fie cumva cască din aceea cu microfon și ea automat să-și facă de cap în telefonul meu? Specific că este cască cu fir. Adică mă așteptam mai de grabă de la o cască wi-fi, nicidecum de la o cască cu fir, clasică.
Am încercat și cu google asistentul și cu tot să dezactivez. Nimic, ea tot își face de cap în timp ce merg pe stradă ori încerc să pliez telefonul. E ceva mai ok, când stau pe loc sau fac mișcări foarte lente.

Mai are cineva telefon din ăsta FlipZ și a mai pățit ceva de genul?

Și legat de aplicația Bixby, asta iar apare automat pe telefon când încerc să merg pe stradă și mi spune să o activez, dar eu nu doresc să o activez. Deci ce este și drăcia asta de aplicație Bixby și la ce folos? Eu credeam că numai din cauza ei, îmi dă aceste erori căștile. Dar acum că am încercat să o dezactivez, văd că-mi apare automat mereu să o activez la loc.

Ce să-i mai fac telefonului ca să pot asculta și eu muzică pe stradă, în căști cu fir?
Mulțumesc!

1 răspuns:
| gabicoo a răspuns:

Încearcă cu o altă cască.